Handelsbetingelser

 

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Wengo Modelbiler

Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Wengo Modelbiler.

Dokumentation og vejledning:
Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Wengo Modelbiler  Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra Wengo Modelbiler's side, er denne af vejledende art. Wengo Modelbiler indestår for, at at varerne opfylder kravene til CE-mærkning.

Leveringstidspunkt og transport:
Levering af varer fra Wengo Modelbiler anses for sket ab Skive. Forsendelsen af varer bliver afviklet med DAO. Dog bliver forsendelser til ikke EU lande stadig afviklet med PostNord.

Leveringstid
Varen bliver sendt senest tre hverdage efter betaling.

Risikoen for varerne:
Risikoen for varer købt af Wengo Modelbiler overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

Reklamation:
Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Wengo Modelbiler, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det er din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til Wengo Modelbiler. 

Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, Wengo Modelbiler har stillet dig i udsigt.

Pris og betaling:
I denne butik kan du bestille dine varer online og betale via bankoverførsel eller kontant ved afhentning. Alle priser i Wengo Modelbiler - på web-adressen http://www.wengo.dk - er inkl. Moms. Vi har 3 dages betalingsfrist fra modtagelse af fakturaen. Fakturaen bliver sendt efter vor modtagelse af ordrebekræftelsen.

Fortrydelsesret:
 Wengo Modelbiler yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer. 

Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.

Varen sendes til følgende adresse:

Wengo Modelbiler
Nørre Alle 11, st. tv.
7800 Skive